woensdag 3 augustus 2011

Start bouwvak: de bouw ligt stil

ABC Arkenbouw begint de bouwvak met taart.
De bouwvak is begonnen: drie weken vakantie en ‘lekker achterover met de benen in de lucht!’ Bij ABC Arkenbouw op Urk werden, vlak voor deze vakantie de werknemers verrast met koffie en gebak. Een taart met de opdruk van acht drijvende woningen aan de  Oeverzegge 1 – 8.





Rond 10.00 uur begon de schaft: alle werknemers kwamen naar de riante bedrijfskantine voor een bakje en een praatje. Tot ieders verrassing stonden daar twee grote taarten als blijk van waardering voor het zorgvuldige  en het professionele werk tot nu toe besteed aan de acht drijvende woningen van het CPO Drijf in Lelystad. Met de timermansmeetlat erbij werden de taarten in gelijke stukken verdeeld!

Freddy van Arnhem, voorzitter van de stichting Drijf in Lelystad maakte van de gelegenheid gebruik om het personeel toe te spreken. Zij sprak haar waardering uit voor de vakkundigheid waarmee voortvarend gebouwd wordt aan de woningen. “Normaal gesproken vier je het bereiken van hoogste punt van je huis, in ons geval is dat anders. Een diepte punt vieren is niet erg gepast bij een drijvende woning. Dus vandaar de keus voor de start van de bouwvakvakantie.  Een project als dit kwam nog niet eerder voor bij ABC en soms is het een heel gepuzzel om alle gevels er in  te krijgen maar tot nu toe lukt dat nog altijd. Chapeau voor de werknemers van ABC op Urk”!

                                   
                            Met z'n allen blij op de leeftrap in de woning van Rien en Marianne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten